fursecuri_stay_spyce_reteta

Fursecuri cu gem de căpșuni

Ce zici de o rețetă simplă de fursecuri pentru sărbători? Aceasta poate fi cu ușurință preparată și apreciată de fiecare dintre noi. Gemul de căpșuni poate fi înlocuit cu orice alt gem după preferințe. Nu trebuie să lipsească din rețetă coaja de lămâie; 70g, Spicebar Bio.

coaja_de_lamaie_spicebar

INGREDIENTE:

  • 220 g de făină
  • 125 g unt (rece)
  • 100 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • 30 g zahăr vanilat
  • Coajă de lămâie  (coaja de lămâie; 70g, Spicebar Bio)
  • Dulceață de căpșuni pentru umplutură
  • Zahăr pudră pentru presărat

MOD DE PREPARARE:

PASUL 1

Se cerne făina și zahărul pudră și se pun pe suprafața de lucru, făcând o mică crestătură în mijloc. Se taie untul rece în cubulețe mici și se pune în crestătură, se bate oul și se presară zahărul vanilat, un vârf de cuțit mic de sare și puțină coajă de lămâie. Se amestecă și se frământă rapid până se obține un aluat neted.

PASUL 2

Formați aluatul într-o minge, înfășurați-l într-o folie alimentară și lăsați-l să se odihnească într-un loc răcoros timp de cel puțin ½ oră.

PASUL 3

Acum întindeți aluatul cu o grosime de aproximativ 2 mm și tăiați felii rotunde. Faceți o gaură mică în mijlocul a jumătate din biscuiți. Pentru discuri mai mari, se pot face trei găuri.

Între timp, preîncălziți cuptorul la aprox. 180 ° C aer cald.

PASUL 4

Tapetați o foaie de copt cu făină și așezați biscuiții deasupra. Se coc în cuptorul preîncălzit, sub observație, timp de aproximativ 8-12 minute, până când devin galben deschis. Se scot și se lasă să se răcească puțin.

PASUL 5

Se ung biscuiții călduți fără găuri cu gem de căpșuni sau de caise ușor încălzit, se pun deasupra biscuiții rămași cu găuri și se presară cu zahăr pudră.

fursecuri_stay_spyce_reteta_

Recomadări:

Această rețetă se poate face nu doar în cuptoarele tradiționale ci și în cuptoarele de la Alfa Forni și în grătarele tip Kamado de la Monolith.

Vă dorim Poftă Bună!

Vă încurajăm să experimentați rețetele noastre și să împărtășiți cu noi rezultatele obținute #grillexpert pe FacebookInstagram și Youtube. Astfel ne veți încuraja și veți inspira și alți clienți Grill Expert.

Lasă un răspuns