Grill Academy – Carne de porc (piept, spată, cotlet)

Cod Produs: CCPPSC-2

399.00 lei

Stoc epuizat

INDISPONIBIL

Tematică generală:  Carne de porc

 width=

Oră începere: 16:00

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Grill & BBQ – Carne de porc (piept, spată, ciolan)

Genul Seminarului: interactiv, pentru gurmanzi adulţi

by Chef Radu Zărnescu

SUBIECTE 

  • Pregătirea spaţiului de lucru; 
  • Selectarea instrumentelor pentru gătit; 
  • Pregătirea surselor de foc; 
  • Descrierea aparatelor pentru gătit; 
  • Operațiuni premergătoare;
  • Preparare și montare.

Ce este inclus: 

  • Degustarea preparatelor gătite în cadrul cursului
  • Toate băuturile (băuturi răcoritoare, cafea) 
  • Un șorț original de bucătar, marca Grill Expert
  • Mapă curs (rețete și tips&tricks)

La ce să te aștepți:

  • Introducere în meniu și progresul cursului
  • Pregatirea meniului grill
  • Fapte interesante despre carne și garnituri
  • Sfaturi și trucuri pe care fiecare maestru de grătar trebuie să le cunoască
  • Degustare comună a meniului
  • Interacțiune socială
  • Posibilitatea de a participa direct la prepararea rețetelor

REȚETE

  1. Cotlet afumat pe fân cu sos de cireșe

Grad de dificultate: mediu/greu

Aparat de gătit: kamado/smoker

Gen de gătit: smoking/direct

  1.  Spată glasată în miere de albine cu usturoi

Grad de dificultate: greu

Aparat de gătit: grill

Gen de gătit: : indirect, slow cook

  1. Porchetta Tronchetto

Grad de dificultate: greu

Aparat de gătit: smoker/kamado

Gen de gătit: slow cook

Te așteptăm să învățăm și să gătim împreună!

Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grill Academy – Carne de porc (piept, spată, cotlet)”

Te-ar putea interesa