Grătarul este mai mult decât un simplu mod de a găti alimentele – este o artă și o experiență culinară autentică. Iar pentru a obține gustul inconfundabil al mâncărurilor preparate la grătar, alegerea cărbunilor potriviți este esențială. 

Din acest motiv vom vorbi și detalia despre fiecare tip de cărbune de la Best Charcoal, pentru ca tu să faci alegerea potrivită pentru tine.

Mesteacan și stejar ( Birch and Oak)

Cărbunii de mesteacăn și stejar Birch & Oak sunt special creați pentru pasionații grătarului, care caută o experiență autentică și o aromă aparte în mâncărurile pe care le pregătesc. Acest amestec de cărbuni oferă o combinație perfectă între intensitate și dulceață, rezultând un gust deosebit pentru preparatele de pe grătar.

Una dintre caracteristicile distinctive ale acestor cărbuni este proveniența lor din lemn de mesteacăn și stejar de cea mai înaltă calitate. Această selecție atentă a lemnului garantează arderea uniformă și durabilă, precum și o aromă plină de savoare în mâncărurile gătite la grătar. Cărbunii Birch & Oak sunt obținuți din lemn natural, fără adaos de substanțe chimice sau agenți de aprindere, astfel încât să poți savura mâncarea cu încredere și fără griji.

Salcâm și Eucalipt  (Acacia & Eucalyptus)

Carbunii mix Acacia & Eucalyptus sunt fabricați din lemn de salcâm și eucalipt de cea mai bună calitate, asigurându-se astfel că obții o ardere constantă și o temperatură optimă pentru grătar. Acești carbuni sunt duri, compacti și au o densitate ridicată, ceea ce îi face să fie extrem de rezistenți și să ardă îndelung, asigurând o experiență de gătit fără griji.

Acacia & Eucalyptus oferă o aromă unică și intensă, care va îmbogăți preparatele tale cu o notă distinctă. Fie că pregătești carne, pește, legume sau alte delicatese, acești cărbuni  vor aduce o savoare specială și un gust desăvârșit fiecărei bucate. 

Mesteacăn și Plop (Birch and Aspen)

Carbunii mix Mesteacăn și Plop/Birch Aspen sunt o alegere excepțională pentru cei care apreciază autenticitatea în bucătărie. Lemnul de mesteacăn aduce o notă ușor dulceagă și subtilă, în timp ce lemnul de plop oferă o aromă delicată și o tentă ușor afumată. Combinația acestor două lemnuri conferă preparatelor tale o savoare complexă și plină de caracter.

Calitatea superioară a acestor carbuni garantează o performanță de neegalat la grătar. Cu o densitate optimă și o structură compactă, acești carbuni ard în mod uniform și constant, oferind o sursă de căldură puternică și controlabilă.

Marabu 

Carbunii Marabu sunt fabricați din lemnul excepțional al arborelui Marabu, cunoscut pentru densitatea și duritatea sa. Această calitate superioară asigură o ardere uniformă și o temperatură optimă pentru gătit. Fiind compacti și rezistenți, acești carbuni garantează o durată îndelungată de ardere și o performanță constantă pe parcursul întregului proces de gătit. Carbunii Marabu se aprind rapid, oferă o ardere constantă și o aromă distinctă și intensă preparatelor tale la grătar.

Quebrancho Blanco 

Combinația unică a Quebracho Blanco conferă acestor carbuni o aromă distinctă și un gust autentic preparatelor tale. Fie că alegi să gătești carne, pește sau legume, vei fi uimit de cum acești carbuni îmbogățesc și accentuează aromele naturale ale alimentelor. Rezultatul final va fi un festin culinar cu o savoare desăvârșită și un gust rafinat. 

Cărbunii se remarcă prin capacitatea lor de a menține o temperatură constantă și controlabilă pe parcursul gătitului.

Bichontan 

Carbunii Binchotan au o istorie îndelungată în bucătăria japoneză și sunt cunoscuți pentru calitatea lor superioară și metoda tradițională de producție. Acești carbuni sunt obținuți din lemnul selectat de stejar și sunt supuși unui proces de carbonizare la temperaturi ridicate, ceea ce conferă rezultate remarcabile la grătar.

Carbunii Binchotan se remarcă prin capacitatea lor de a produce o aromă subtilă și un gust rafinat în preparatele la grătar. Acești carbuni elimină în mare măsură aroma de fum și alte impurități, permițând aromei naturale a alimentelor să predomine. 

BestCharcoal pune accent pe protejarea mediului înconjurător. Acești carbuni sunt fabricați din lemn provenit din surse sustenabile și respectă standardele de producție ecologică. Astfel,  te poți bucura de grătarul tău știind că ai ales o opțiune durabilă și prietenoasă cu mediul.

Lasă un răspuns