cover_blog_tbone_recipies

Secretele unui T-Bone bine făcut pe un grătar tip smoker

PORȚII: 4
TIMP DE PREPARARE: 5 MIN
TIMP GRILL: 45 min

Dorești să îți surprizi prietenii cu un T-Bone adevărat?

Îți propunem următoarea rețetă de T-Bone la grill

INGREDIENTE 

RECOMANDĂRI

Pentru această rețetă vă recomandăm un grătar pe peleți Traeger, PitBoss sau Weber.

Mod de preparare

1. Setați temperatura grătarului tip afumătoare Traeger, PitBoss sau Weber la 105˚C și preîncălziți cu capacul închis 15 minute. Pentru o aromă optimă, folosiți peleți Peleți Charcoal 9 kg, Pit Boss sau o altă aromă după preferințe.

2. Se condimentează bucățile de carne pe ambele părți cu Traeger Prime Rib Rub După gust sau sare grunjoasă și piper negru proaspăt măcinat.

3. Introduceți sonda în centrul unei bucăți de carne. Așezați t-bon-urile direct pe grilele grătarului, închideți capacul și afumați până când temperatura internă ajunge la 46˚C, 35-45 de minute.

4. Luați carnea de pe grătar. Măriți temperatura grătarului la 230˚C, dacă este disponibil) și preîncălziți-l cu capacul închis timp de 15 minute.

5. Reintroduceți sonda și readuceți bucățiile de carne pe grătar. Închideți capacul și rumeniți fripturile până când temperatura internă ajunge la 57°C pentru o friptură medie, 3-4 minute pe fiecare parte, sau temperatura internă dorită.

6. Se scot bucățile de carne de pe grătar și se acoperă fiecare cu o lingură de unt. Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le tăia. Savurați!.

t_bone_prezentare_feliat

Vă dorim Poftă Bună!

Vă încurajăm să experimentați rețetele noastre și să împărtășiți cu noi rezultatele obținute #grillexpert pe FacebookInstagram și Youtube. Astfel veți inspira și alți clienți Grill Expert.

Lasă un răspuns