Roastbeef Steak, Noua Zeelandă

Cod Produs: NZRS

324.95 lei

În stoc

PREȚ/kg

  • Steak de vită
  • Ambalaj vidat
  • Cantități aproximative/pachet: 0,250 – 0,500 Kg
  • Durabilitate: vezi eticheta
  • Origine: Noua Zeelandă

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

PLĂTEȘTE ÎN RATE PRIN

Frame 10
Frame 9
Frame 11

Roastbeef Steak, Noua Zeelandă

Versiunea slabă a coastei de vită, care are un miez de grăsime pronunțat, impresionează prin textura sa fragedă ca untul! Steak-ul de vită, numit și roast beef, este deosebit de suculent! Această suculență provine din marginea exterioară a grăsimii din partea superioară a bucății.

În funcție de locul de pe spatele cărnii de vită din care se scoate friptura, vorbim de diferite bucăți. Friptura de vită tăiată din partea din față și din spate a cărnii de vită se numește “front rib” sau “high roast beef”, în timp ce friptura tăiată din partea din spate a cărnii de vită se numește “flat roast beef”. De altfel, faimoasa friptură de costiță este tăiată din partea posterioară, conică, a fripturii de vită.

Produsele pot fi congelate. Din motive de durabilitate și pentru ca nimic din ceea ce facem să nu se irosească, congelăm toate bucățile pe care nu le putem vinde proaspete la timp. Acest lucru se face cu mult înainte de data limită de consum, la o temperatură de depozitare mai mică de 2°C, astfel încât să se păstreze calitatea ridicată a produsului.

Așadar, proaspăt congelat nu înseamnă că primești o calitate inferioară, ci doar că primești acest produs congelat.

NOTĂ: Recomandăm dezghețarea ușoară în frigider cu 24 de ore înainte de preparare pentru a vă bucura de o bucată delicoasă de carne.

Specificații:

  • Steak de Vită
  • Ambalaj vidat
  • Cantități aproximative/pachet: 0,250 – 0,500 Kg
  • Durabilitate: vezi eticheta
  • Origine: Noua Zeelandă
Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Roastbeef Steak, Noua Zeelandă”

Te-ar putea interesa